Software

Software is een onzichtbare kracht. Software verbindt processen, magazijntechniek en mensen en brengt het magazijn tot leven. Software is een hulpmiddel dat zorgt voor geoptimaliseerde, individuele en transparante processen, zowel in het magazijn als in de gehele waardeketen.

Met slimme softwareoplossingen dekken wij alle softwareniveaus, van magazijnbeheer tot het beheersen van individuele optische sensoren, waardoor prestaties, productiviteit en transparantie in de hele toeleveringsketen worden gegarandeerd. Onze productlijn KiSoft en SAP® EWM by KNAPP zijn producten die onze klanten het beste van beide softwarewerelden bieden.

Tientallen jaren ervaring op het gebied van automatisering en een schat aan proces- en industriekennis zijn in de ontwikkeling van het softwareportfolio gevloeid en vormen de basis van uw maatwerk softwareoplossing. Wij houden tevens de huidige marktvraag en de toekomstige trends in de gaten en houden gelijke tred met de tijd: Thema’s zoals kunstmatige intelligentie staan centraal om zo goed mogelijk aan de eisen van onze klanten te voldoen. Lees meer over de nieuwste trends en innovatieve technologieën in onze blog.

Ontdek de wereld van slimme softwareoplossingen.

Software tot leven brengen - standaarden met ruimte voor maatwerk of de perfecte oplossing

Luister en visualiseer

De logistieke processen en procedures zijn vooral in de beginfase van een project erg vaag. Daarom nemen wij de tijd om onze klanten en hun bedrijf grondig te leren kennen. Wij creëren een systeemoplossing op maat die de klanten de ideale ondersteuning biedt voor hun bedrijf, maar die  ook ruimte laat voor individualiteit en toekomstige groei. Wij begeleiden onze klanten op de weg van het eerste ontwerp naar het uiteindelijke concept dat de basis vormt voor de echte oplossing, en dit heeft zichtbare resultaten.

Ontwerp en implementatie

De KNAPP-methode voor het analyseren en modelleren van bedrijfsprocessen stelt onze experts in staat om het essentiële kader voor uw individuele oplossing vorm te geven en de noodzakelijke softwareconfiguratie transparant en eenvoudig te maken. Deze aanpak minimaliseert de risico’s en dus de kosten in de loop van het hele project.

Virtueel opstarten

Wij gebruiken simulatie- en emulatiemodellen om ons onder te dompelen in virtuele softwarewerelden en bouwen 2D- of 3D-modellen met een gedetailleerde weergave van het systeem. Het magazijn komt tot leven voordat de installatiewerkzaamheden zelfs zijn begonnen, waardoor de capaciteit van het systeem zichtbaar wordt. In lijn met de Zero Defects-filosofie van KNAPP verhoogt deze werkwijze de efficiëntie in de loop van het project aanzienlijk,.

Lees meer over softwareadvisering door KNAPP in onze blogpost Software maakt intelligente logistieke processen mogelijk.

Onze klanten begrijpen, is van cruciaal belang. Alleen dan kunnen wij de juiste oplossingen ontwikkelen die aan de verwachtingen voldoen en helpen bij het verfijnen van het individuele profiel.

Mario Rauch, Head of Software Consulting, KNAPP AG

easyUse – moderne communicatie tussen mens en machine

easyUse

De steeds verdergaande digitalisering biedt zowel kansen als uitdagingen. Er moeten enorme hoeveelheden gegevens worden verwerkt en op het juiste moment en in de best mogelijke vorm aan de gebruikers ter beschikking worden gesteld om  te helpen bij hun werkzaamheden.

KNAPP voldoet aan deze eisen met easyUse, waardoor op alle softwareniveaus in de magazijnlogistiek geavanceerde communicatie tussen mens en machine mogelijk is. Door consequent vast te houden aan de ontwerpprincipes creëert easyUse een unieke gebruikerservaring, waarbij informatie op een gebruiksvriendelijke manier op de meest geschikte terminal wordt gepresenteerd.

Het easyUse-ontwerp is indrukwekkend door zijn consistente look en feel en door zijn vermogen om in een intuïtief bedieningsconcept informatie te herleiden tot de essentie. De gebruikersinterfaces zijn duidelijk gestructureerd. Het gebruik van pictogrammen en kleuren vergemakkelijkt de intuïtieve interactie en versnelt de navigatie door de afzonderlijke processtappen.

KiSoft

KiSoft is de eigen softwareproductlijn van de KNAPP-groep. De uitgebreide KiSoft-serie is ontelbare keren getest en combineert een schat aan ervaring met innovatie.
Ontdek meer.

SAP® EWM by KNAPP

SAP® EWM by KNAPP is de juiste oplossing voor iedereen die een SAP® IT-strategie wil implementeren en op zoek is naar een uitstekende logistieke oplossing.
Mehr erfahren