Moderne logistiek voor de value chain: Efficiënt magazijnbeheer van start tot finish

Korte levertijden, groeiende e-commerce en prijsdruk zijn uitdagingen voor bedrijven over de hele wereld. Als centraal onderdeel van de waardeketen is software bij alle aspecten betrokken, waarbij mensen, processen en automatiseringstechnologieën met elkaar worden verbonden. Het is daarom belangrijk om over de juiste IT te beschikken voor magazijnbeheer. KiSoft, ons Warehouse Management Systeem, is de centrale intelligentie die alles samenbrengt. In het magazijn en buiten de muren levert KiSoft softwareoplossingen op maat voor al uw bedrijfsprocessen. KiSoft bestrijkt niet alleen de verticale integratie, zoals machinebesturing, magazijnbesturing en magazijnbeheer, het maakt ook horizontale integratie in de hele waardeketen mogelijk, van het verkooppunt tot de eindklant, ondersteund door analyse en transportbeheer.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Maak uw logistiek toekomstbestendig met het Warehouse Management Systeem Kisoft

KiSoft Warehouse Management Systeem doet het werk bij EDEKA NORDfrische

In het NORDfrische Center van EDEKA in Lüttow-Valluhn, Duitsland, worden vlees en vleesproducten verpakt voor levering aan in totaal 650 EDEKA-winkels. Ondersteund door geavanceerde technologie levert het distributiecentrum drie tot zes keer per week verse goederen aan de EDEKA-winkels. De software die op de achtergrond draait, fungeert als het brein en zorgt ervoor dat de verschillende componenten en processen harmonieus met elkaar samenwerken. In het distributiecentrum stuurt de op maat gemaakte softwareoplossing KiSoft de goederenstroom efficiënt aan en zorgt ervoor dat de schappen in de EDEKA-winkels altijd gevuld zijn met verse producten.

In de detailhandel moeten bepaalde goederen uit specifieke assortimenten apart van de rest worden vervoerd. KiSoft zorgt ervoor dat er tijdens het picken geen vermenging plaatsvindt.

Matthias Biermann
Manager, Vlees Productie, EDEKA Nord

Voordelen van KiSoft Warehouse Management Systeem

Betrouwbaar
⬥ Afgestemd op uw wensen en logistieke processen
⬥ Jarenlange ervaring, meer dan 1.500 KiSoft-experts
⬥ Alles-in-één IT-systeem voor magazijnbeheer
Flexibel
⬥ Alles uit één hand: van WMS via analyse tot machinebesturing
⬥ Snelle aanpassing dankzij modulaire systeemarchitectuur
⬥ Uitbreidbaar: KiSoft groeit mee met uw bedrijf
⬥ Onafhankelijk en compatibel met alle logistieke systemen
Veilige investering
⬥ De software wordt continu doorontwikkeld
⬥ Handmatige of volledig automatische uitrol
⬥ Product lifecycle support inclusief retrofits

Warehouse Management System (WMS)

KiSoft Warehouse Management Systeem plant, monitort en optimaliseert alle processen in het magazijn van ontvangst tot levering en alles daartussenin. De software werkt naadloos samen met automatiseringstechnologie van alle fabrikanten en in veel verschillende sectoren. Het is ideaal voor bedrijfsbrede implementaties, bijvoorbeeld door zowel handmatige als geautomatiseerde magazijnen te integreren.

Eenvoudige aansturing van de goederenstroom

Als een Warehouse Control Systeem (WCS) stuurt en coördineert KiSoft de goederenstroom in geautomatiseerde ruimtes in realtime. De software bestuurt en bewaakt ook processen en beheert de integratie van subsystemen. Daarnaast werkt KiSoft als een oplossing voor een retrofit voor een magazijn met bestaande automatiseringstechnologie.

Efficiënt magazijnbeheer

Zorg voor maximale end-to-end performance van uw systeem inclusief machinebesturing met het KiSoft Warehouse Management Systeem. De machinebesturing zorgt er bijvoorbeeld voor dat transportsystemen, shuttlesystemen en robots op elkaar zijn afgestemd. Een visueel overzicht voor KiSoft-gebruikers wordt geboden via SCADA en de CMMS-onderhoudsbeheertool.

Meer weten over ons Warehouse Management Systeem?

Datagedreven besluitvorming

KiSoft Analytics is veel meer dan een logistiek hulpmiddel voor Business Intelligence. De slimme data-analysesoftware creëert een duidelijk overzicht van complexe processen van individuele locaties en hun onderlinge samenhang. Helder vormgegeven dashboards inclusief de intuïtieve selfservice tool zorgen ervoor dat altijd de juiste informatie zichtbaar is. Je hebt de database om de juiste beslissingen te nemen, zowel tactisch als strategisch. KiSoft Analytics is een Software as a Service-oplossing die in elke systeemomgeving kan worden geïmplementeerd, ongeacht apparatuur en software.

Als u een serieus e-commercebedrijf bent, heeft u gegevens nodig. KiSoft Analytics voorziet ons in een handomdraai van alle belangrijke informatie. Met een slimme databasis kunnen we omgaan met de eisen van Black Friday en alle andere uitdagingen die e-commerce in de toekomst met zich meebrengt.

Oliver Kraftsik
Supply Chain Director, Europa ASOS
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Praktische aanvullingen voor intelligente logistiek

KiSoft biedt praktische add-ons om aan verschillende behoeften in verschillende industrieën te voldoen. KiSoft Pack Master houdt bijvoorbeeld rekening met klantspecifieke eisen en berekent het ideale verpakkingspatroon bij het samenstellen van een bestelling voor levering aan een winkel. KiSoft Sandbox is een geweldige hulp die fungeert als een test- en emulatieomgeving, terwijl je met KiSoft Pickup and Delivery profiteert van geïntegreerd transportbeheer met tracking van zendingen tot aan de ontvanger.

KiSoft Warehouse Management Systeem is gevalideerd door onafhankelijke instellingen

Het magazijnbeheersysteem van KiSoft wordt regelmatig gevalideerd door het bekende Fraunhofer Instituut IML (DIN EN ISO 9001 gecertificeerd). Op hun online portal voor logistiek-IT warehouse-logistics.com staat KiSoft vermeld als een van de meest uitgebreide pakketten met logistieke software. Ook wordt KiSoft door de ARC Advisory Group in internationale studies al vele jaren hoog gewaardeerd als een zeer geschikte oplossing voor WMS en WAC (warehouse automatisering en controle) en is het uitgeroepen tot marktleider in de zorgsector.

Wat kan Kisoft Warehouse Management Systeem voor uw processen doen?