Uw partner voor slimme automatiseringsoplossingen

Krachtige robotica ontmoet intelligente software. Met ons assortiment intelligente automatiseringsoplossingen, waaronder shuttles, bots, sorteerders, AMR’s, WMS, WCS, analysetools en meer, dekken we elke stap van uw value chain af – van productie en distributie tot het verkooppunt – met de hoogste efficiëntie en terwijl u middelen bespaart.

Automatisering die uw processen in magazijn of productie optimaliseert

De technologieën, producten en de oplossingen waaruit ze bestaan, evenals de services die de KNAPP-groep levert, zijn gebaseerd op verschillende filosofieën en concepten. De belangrijkste filosofie voor al onze activiteiten is making complexity simple. In een wereld van toenemende digitalisering en flexibiliteit in processen die steeds complexer worden, zijn slimme automatiseringsoplossingen de sleutel tot succes.

Een vraag over een van onze producten, diensten of op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Magazijn automatisering

We creëren een oplossing die bij u past, of u nu een heel systeem nodig heeft of slechts een klein onderdeel. Met onze oplossingen automatiseren wij uw logistieke stromen en helpen we u een stap voor te blijven.

KNAPP Pick-it-Easy Robot

Oplossingen

Klantenservice

Onze klantenservice blijft waarde creëren, ook nadat de oplossing is geïmplementeerd. Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw investering gedurende zijn hele levensduur optimaal presteert.

Andy Rogers

Customer Service

Intralogistiek voor uw branche

Met diepgaande kennis van uw branche weten we wat u nodig heeft om te slagen. Wij helpen u bij het vinden van de beste automatiseringsoplossing voor uw specifieke bedrijf.

KNAPP Food Retail Solution Migros Zürich - retrieval

Sectoren