OSR Shuttle™ Evo optimaliseert uw magazijnbeheer voor lichte goederen

OSR Shuttle™ Evo is een automatisch opslag- en ophaalsysteem magazijn voor kleine onderdelen dat is ontworpen voor gebruik als opslag- en orderverzamelsysteem, ook bekend als ASRS. In het shuttlesysteem kunnen bakken van verschillende formaten en dozen van maximaal 50 kg op een diepte van maximaal drie containers worden opgeslagen. Dit betekent dat de shuttles maximaal twee containers moeten verplaatsen om bij de juiste te komen, wat de OSR Shuttle™ Evo uitermate efficiënt maakt en een optimaal voorraadbeheer bij bijvoorbeeld een wisselend assortiment.

De flexibiliteit van de automatiseringsoplossingen maakt het mogelijk om veel verschillende processen aan te kunnen, zoals:

  • Opslag van grondstoffen, goederen, voorraden en overtollige voorraden
  • Verzamelen van klantspecifieke orders
  • Bufferen van orders of halffabrikaten
  • Vullen van geautomatiseerde en handmatige pickgebieden
  • Bevoorrading van productielijnen of assemblageruimtes
  • Volgorde aanbrengen in goederen en bestellingen
Wist je dat...
De LED-strip op de OSR Shuttle™ Evo is zowel een statusindicator als een designelement. Er kunnen meer dan 16 miljoen kleuren worden geconfigureerd. Laat de OSR Shuttle™ Evo schitteren in de kleuren van uw bedrijf.

Bewezen automatisering in magazijnen voor diverse branches

Wereldwijd zijn meer dan 400 van onze geautomatiseerde magazijnoplossingen in gebruik, bijvoorbeeld in de auto-industrie, farmaceutische verkoop en gezondheidszorg, e-commerce en foodretail. Een ander toepassingsgebied is microfulfilment. Dankzij het flexibele en schaalbare systeemontwerp past OSR Shuttle™ Evo zich goed aan de verschillende eisen van verschillende industrieën aan en kan het altijd de optimale ondersteuning bieden voor het proces en uw bedrijfsmodel.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

3 redenen om te kiezen voor de OSR Shuttle™ Evo

De voordelen van automatiseringsoplossingen zijn talrijk: het werkt niet alleen optimaal op het gebied van orderverwerking, het biedt ook veel ruimte voor uw groeiende assortiment.

Flexibiliteit
• Schaalbaar systeem, schaalbare investering

• Verhoog de prestaties door het aantal liften en shuttles te wijzigen

• Dynamisch: elk werkstation kan op elk moment elk item in het systeem oppikken.
Efficiëntie
• Robuust en eenvoudig in onderhoud

• Centraal opslagsysteem: Sla voorraad en overtollige voorraad bij elkaar op

• Het shuttlesysteem is winstgevend en krachtig in elke uitbreidingsfase
Integratie
• Volledig geïntegreerd in het softwarelandschap van KNAPP: KiSoft of SAP® EWM van KNAPP

• Combineer met werkstations voor goederen-naar-persoon, robotica en sorteersystemen

• Compleet overzicht van systeemstatus en inventaris

Europa's toonaangevende leverancier van reserveonderdelen en landbouwbenodigdheden faciliteert sterke groei met krachtig magazijnbeheer

Het internationale bedrijf Kramp, met het hoofdkantoor in Varsseveld, Nederland, werd in 1951 opgericht als eenmansbedrijf. Vandaag de dag is Kramp Europa’s grootste specialist in reserveonderdelen en agrarische benodigdheden en maakt een sterke groei door. In overeenstemming met hun slogan “It’s that easy”, zijn flexibele logistiek en goede klantenservice de bouwstenen van het succes van Kramp. Kramp vertrouwt al enkele jaren op de intelligente automatiseringsoplossingen van KNAPP voor haar magazijnlogistiek. Om de verdere groei te ondersteunen en de dienstverlening aan haar klanten verder te optimaliseren, koos Kramp voor een nieuwe automatiseringsoplossing voor het distributiemagazijn in het hoofdkantoor van het bedrijf in Varsseveld.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Zet de volgende stap naar een efficiënter magazijnbeheer

Kramp heeft zijn succes gebouwd op flexibele logistiek. U kunt vergelijkbare resultaten ervaren met de nieuwe OSR Shuttle™ Evo. Als u klaar bent voor magazijnlogistiek die helpt, niet hindert, neem dan nu contact met ons op.

De behoeften van onze klanten veranderen en we moeten nog flexibeler zijn. De OSR Shuttle™ Evo biedt ons de flexibiliteit die we nodig hebben. We kunnen exacte reeksen rechtstreeks uit het systeem halen. Daarnaast is het systeem datagedreven en heeft KNAPP eigen software. Dit was een belangrijke voorwaarde voor ons.

Jan Frans Berends
Logistiek Directeur, KRAMP

Geïntegreerd magazijnbeheer: Efficiëntie, prestatie en flexibiliteit in logistieke processen

OSR Shuttle™ Evo + goederen-naar-persoon-werkstations.

Makkelijk te integreren. Een snel shuttlesysteem in combinatie met de ergonomische werkplekken uit de Pick-it-Easy-serie zorgen voor een snelle en accurate orderverwerking.

Het OSR Shuttle™ Evo + sorteersysteem

Het snelle opslagsysteem OSR Shuttle™ in combinatie met onze sorteersyteem zorgt voor de broodnodige efficiëntie en prestaties, vooral voor modelogistiek, e-commerce en omnichannel.

OSR Shuttle™ Evo + autonome mobiele robots

Door onze autonome mobiele robots, Open Shuttles, te koppelen aan het krachtige shuttlesysteem ontstaat de OSR Shuttle™ Evo+ systeemoplossing. Deze magazijnautomatisering geeft een extra pluspunt in flexibiliteit aan uw magazijnprocessen.

OSR Shuttle™ Evo + robotica

In combinatie met onze slimme Pick-it-Easy Robot krijgt u holistisch magazijnbeheer met toonaangevende robotica die 24/7 kan draaien.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?