Opslag

Geautomatiseerde opslagsystemen spelen een centrale rol in een intralogistiek systeem, waarbij een groot deel van de voorraad efficiënt in een minimale ruimte wordt opgeslagen. KNAPP is de toonaangevende leverancier van innovatieve shuttle-systemen. Slimme oplossingen bieden antwoorden op de huidige uitdagingen en trends in de intralogistiek.  

Wat zijn smart shuttles?

Smart shuttles zijn het antwoord van KNAPP op de huidige uitdagingen en trends in de intralogistiek. Smart shuttles zijn flexibel, schaalbaar, uitbreidbaar, efficiënt, ergonomisch, voordelig en nauwkeurig en openen nieuwe dimensies in de intralogistiek. KNAPP heeft shuttle-oplossingen die voldoen aan alle mogelijke eisen in het magazijn. Elke oplossing kan inspelen op nieuwe uitdagingen en meegroeien met het bedrijf. De smart shuttles kunnen naadloos in het systeem als geheel worden geïntegreerd, met aangepaste software en ergonomische werkstations.

Wat is een all-in shuttle?

KNAPP heeft haar motto making Complexity Simple toegepast op de wereld van smart shuttles met haar all-in shuttle-concept. Complexiteit eenvoudig maken betekent complexe taken beheersbaar maken. Opslaan, picken, bufferen, sequencen, bevoorraden en leveren, de all-in shuttle vereenvoudigt en consolideert een veelvoud aan magazijnprocessen.

De OSR Shuttle™ Evo verwelkomt veranderingen!

De wereld verandert. Soms zijn de veranderingen abrupt, soms ontwikkelen ze zich langzaam in de loop van de tijd. Eén ding is zeker: veranderingen brengen altijd nieuwe uitdagingen met zich mee. Enkele van de uitdagingen waarmee wij momenteel worden geconfronteerd, zijn de beperkte voorspelbaarheid van de bedrijfsactiviteiten en de hoge eisen die worden gesteld aan prestaties en kwaliteit. Het zijn dit soort uitdagingen die ons ertoe aanzetten om nieuwe oplossingen te vinden en bestaande oplossingen verder te ontwikkelen om u een onderscheidend concurrentievoordeel te bieden. Na een zorgvuldige ontwikkeling,voortbouwend op meer dan 15 jaar ervaring, kennis van de markt en innovatie presenteren wij met trots de nieuwe generatie shuttle-systemen: de OSR Shuttle™ Evo. Ontdek meer.

OSR Shuttle™

De OSR Shuttle™ is in essentie ontworpen als een opslag- en picksysteem en is enorm veelzijdig.
Ontdek meer.

KNAPP-Store

De KNAPP-Store is een innovatief opslag- en orderverzamelsysteem dat kan worden gebruikt in de gehele farmaceutische toeleveringsketen, zowel in groothandels als voor online apotheken.
Ontdek meer.

Industore

De Industore is een efficiënte en veelzijdige opslag- en orderverzameloplossing.
Ontdek meer.

Fastbox

De Fastbox is een snelle opslag- en buffertoren met een geïntegreerd liftsysteem. Meestal is de Fastbox met een Pick-it-Easy-werkstation verbonden.
Ontdek meer.

Stapelkranen

De portfolio van opslagsystemen omvat ook stapelkranen. KNAPP biedt alles-in-één-oplossingen voor bakken, kartonnen dozen, trays en pallets, inclusief software.
Ontdek meer.

KNAPP Medication Dispenser

De KNAPP Medication Dispenser (KMeD) is een innovatieve automatiseringsoplossing voor het snel, efficiënt en nauwkeurig verzamelen van patiëntspecifieke orders in flacons.
Ontdek meer.