Uw partner voor slimme automatiseringsoplossingen

Welkom bij de internationale KNAPP-groep. Wij bieden intelligente automatiseringsoplossingen, inclusief software, voor de gehele waardecreatieketen, van de productie en distributie tot het verkooppunt. Wereldwijd zijn er zo’n 2.000 intelligente automatiseringsoplossingen in gebruik in gezondheidszorgtextiel en modehandel, e-commerce en omni-channel detailhandellevensmiddelen en productie. Wij leven en ademen logistiek en beschouwen onszelf als een partner voor de industrie. Wij leveren geen kant-en-klare oplossingen. In plaats daarvan werken wij samen met u aan een geïndividualiseerde automatiseringsoplossing die is afgestemd op uw logistieke eisen en groeidoelstellingen.

Door onze automatiseringsoplossingen aan te passen aan uw behoeften, zorgen we ervoor dat zowel goederen als informatie snel en soepel door uw faciliteiten stromen. Met lokale aanwezigheid en de kracht van onze wereldwijde organisatie achter ons, lossen we uw intralogistieke uitdagingen op en helpen we u nieuwe doelen en resultaten te bereiken.

Automatisering die uw processen in magazijn of productie optimaliseert

De technologieën, producten en de oplossingen waaruit ze bestaan, evenals de services die de KNAPP-groep levert, zijn gebaseerd op verschillende filosofieën en concepten. De belangrijkste filosofie voor al onze activiteiten is making complexity simple. In een wereld van toenemende digitalisering en flexibiliteit in processen die steeds complexer worden, zijn slimme automatiseringsoplossingen de sleutel tot succes.

Een vraag over een van onze producten, diensten of op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Magazijn automatisering

We creëren een oplossing die bij u past, of u nu een heel systeem nodig heeft of slechts een klein onderdeel. Met onze oplossingen automatiseren we uw stromen en helpen we u een stap voor te blijven.

KNAPP Pick-it-Easy Robot

Oplossingen

Toegevoegde waarde diensten

Onze klantenservice blijft waarde creëren, zelfs nadat de oplossing is geïmplementeerd. Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw investering gedurende zijn hele levensduur optimaal presteert.

Andy Rogers

Customer Service

Intralogistiek voor uw branche

Met diepgaande kennis van uw branche weten we wat u nodig heeft om te slagen. Wij helpen u bij het vinden van de beste automatiseringsoplossing voor uw specifieke bedrijf.

KNAPP Food Retail Solution Migros Zürich - retrieval

Sectoren