Partner

Uw partner voor intelligente waardeketens

Welkom bij de internationale KNAPP-groep. Wij bieden intelligente automatiseringsoplossingen, inclusief software, voor de gehele waardecreatieketen, van de productie en distributie tot het verkooppunt. Onze activiteiten zijn gericht op de volgende sectoren: gezondheidszorgtextiel en modehandel, e-commerce en omni-channel detailhandellevensmiddelen en productie. Wij leven en ademen logistiek en beschouwen onszelf als een partner voor de industrie. Wij leveren geen kant-en-klare oplossingen. In plaats daarvan werken wij samen met u aan een geïndividualiseerde automatiseringsoplossing die is afgestemd op uw logistieke eisen en groeidoelstellingen.

global

Intelligente totaalautomatiseringsoplossingen

Van kleine start-ups tot multinationals, talloze bedrijven uit de hele wereld vertrouwen op onze expertise. Wereldwijd zijn er zo’n 2.000 intelligente automatiseringsoplossingen in gebruik die de logistieke processen van onze klanten optimaliseren. Onze alles-in-één-diensten omvatten:

  • Advies
  • Verkoop- en conceptengineering
  • Projectmanagement
  • Productie
  • Installatie en inbedrijfstelling
  • Klantenservice en -ondersteuning
network

Wereldwijd netwerk
om onze klanten te ondersteunen

Wij vinden het ongelooflijk belangrijk in de buurt van onze klanten gevestigd te zijn. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hart bei Graz in Oostenrijk. Wereldwijd hebben wij 53 vestigingen waar meer dan 5.000 medewerkers werken. Onze dochterondernemingen zijn verantwoordelijk voor het volgende:

  • Verkoop en distributie
  • Klantenservice
  • Productie

Zo zorgen wij ervoor dat u altijd een expert in de buurt hebt, bijvoorbeeld als u ineens een reserveonderdeel nodig hebt.


Innovatie sinds 1952

Wat ons drijft, is onze passie voor het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor de steeds veranderende eisen op het gebied van productie en logistiek. Günter Knapp, de oprichter van ons bedrijf, was al een uitvinder en visionair, dus innovatie zit echt in het DNA van ons bedrijf. Terwijl wij innoveren, volgen wij ons motto: making complexity simple. Het is ons doel om eenvoudige, efficiënte, veilige en economische technologieën en automatiseringsoplossingen te bieden voor de gehele waardecreatieketen.