Transporteren en sorteren

Transportbanen spelen een belangrijke rol in intralogistieke systemen. Ze bevoorraden en verbinden ruimtes die worden gebruikt voor opslag, orderverzamelen, productie en assemblage. KNAPP heeft een uitgebreide portfolio transportbaansystemen die zijn afgestemd op een breed scala aan eisen. Het klassieke transportbaansysteem Streamline (voor bakken, kartonnen dozen en trays) is in combinatie met Powerline (voor pallets) uitermate geschikt voor hoogwaardige toepassingen. Flexibele en krachtige hangende transportbaansystemen geven nieuwe impulsen aan magazijnprocessen, vooral in combinatie met de innovatieve sorteerzakken. Oplossingen die gebruikmaken van sorteerzakken zijn vooral geschikt voor gebruik in e-commerce, omni-channel toepassingen, de modebranche en de productiesector.

Met de vrij bewegende, intelligente open shuttles staat KNAPP op de eerste rij op het gebied van vrij geleide transportsystemen en opent KNAPP nieuwe dimensies met betrekking tot flexibele magazijnprocessen. Speciale oplossingen zoals het puck-transportbaansysteem maken de portfolio van de KNAPP-groep compleet.

De KNAPP-groep biedt ook verschillende oplossingen voor het efficiënt sorteren en sequencen van verzendingen, zoals de OSR Shuttle ™ Sorter, de innovatieve sorteerzakken of de Split Tray Sorter.

Streamline

Streamline is het bak- en dozentransportbaansysteem van de KNAPP-groep.
Ontdek meer.

Powerline

Powerline is het pallettransportsysteem van de KNAPP-groep.
Ontdek meer.

Open Shuttle

Open shuttles zijn automatisch geleide voertuigen (AGV's) die zich volledig vrij binnen de beschikbare ruimte kunnen bewegen zonder enig vast geleidingssysteem.
Ontdek meer.

Hangend transportsysteem

Het hangend transportbaansysteem is ontworpen om goederen aan adapters te transporteren.
Ontdek meer.

OSR Shuttle™ Sorter

De OSR Shuttle™ Sorter is een onderdeel van de OSR Shuttle™-productserie en is gebaseerd op bewezen shuttle-technologie.
Ontdek meer.

Pocket Sorter-systeem

Het Pocket Sorter-systeem is een hangend sorteer- en sequencingsysteem dat kan worden uitgerust met adapters voor sorteerzakken en/of met adapters voor hangers.
Ontdek meer.

Split Tray-sorteermachine

De Split Tray-sorteermachine is een hoogwaardig sorteersysteem dat gevouwen en verpakte goederen op een betrouwbare en snelle manier sorteert.
Ontdek meer.